CRM Groeipad
 
Data levering & onderzoek
 
Interim CRM specialist

Op zoek naar een specialist op interim basis? CRM beheerder, CRM manager, wij ontzorgen u graag.

Maatwerk voor Huisstijlautomatisering

Maatwerk software voor Huisstijlautomatisering. Wij ontwikkelden diverse koppelingen tussen Front- en BackOffice systemen. Met als doel, onze MidOffice software in te zetten als hulpmiddel voor iedereen die gebruik maakt van de Microsoft Office en /of de Open Office omgeving. Dit zal in relatie tot de juiste CRM visie en het centraal stellen van de mens, resulteren in procesoptimalisatie en een beter resultaat.

Wat is het voordeel van onze producten?

Verbetering van de werkprocessen. Onze producten vertalen chaos naar eenvoud. Denk bijvoorbeeld aan de efficiency en effectiviteit bij het maken van documenten, waarbij u gegevens uit uw eigen database haalt en gebruik maakt van uw huidige sjablonen in de Office omgeving.

Of het nu gaat om een elektronische brief in PDF formaat, een papieren brief, een eenvoudige e-mail, e-mail mailing, offerte of bestelformulier. Uw documenten zullen dan ook tot in de puntjes verzorgd zijn, goed gepersonaliseerd en alleen die informatie bevatten welke voor de klant van belang is. En vervolgens kunt u dit eenvoudig terugvinden achter uw relatiegegevens.

Dit betekent geen dubbel werk en het knippen en plakken van gegevens in nieuwe documenten behoort tot het verleden. Informatie is centraal beschikbaar (digitaal dossier).

Kortom onze producten leveren u direct rendement op in tijd en personeelskosten en voorkomen miscommunicatie.

Meer weten?

Contact opnemen or webinar aanvragen

Support
 
CRM systeem
 
CRM Consultants B.V.: Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen, 024-7676006
Copyright-Disclaimer-Privacy statement
Deel: