CRM Groeipad
 
Data levering & onderzoek
 
Interim CRM specialist

Op zoek naar een specialist op interim basis? CRM beheerder, CRM manager, wij ontzorgen u graag.

Gratis CRM

Natuurlijk is het prettig dat je CRM software gratis kan krijgen. Het scheelt een investering en je trekt je bedrijf zeker naar een hoger plan want goed relatiebeheer is onontbeerlijk.

Alleen is gratis CRM wel zo gratis. Als je gratis CRM intypt in Google dan kom je al snel bij CRM leveranciers terecht die ""gratis"" software aanbieden alleen gaat het dan om een demo voor een beperkte tijd of een totaal uitgeklede versie van hun software.

Aardig om je contactpersonen in bij te houden maar op het moment dat je bijvoorbeeld etiketten aan wilt maken, e-mails wilt koppelen of analyses wil maken dan moet je al snel overstappen naar de betaalde versies waarin deze modules beschikbaar zijn.

Natuurlijk zijn er goede open-source varianten die gratis te verkrijgen zijn alleen hangt er meestal toch een verborgen prijskaartje aan vast.

De installatie en inrichting van zoín open-source pakket is voorbehouden aan specialisten die hun weg weten te vinden op webservers en niet onbekend zijn met Linux en al zijn varianten. Handig als je zoín specialist in huis hebt maar de ervaring leert dat als deze vertrokken is je met een pakket blijft zitten dat moeilijk te beheren is.

Verder is en blijft het open-source waardoor je afhankelijk bent van een community die zich er belangeloos mee bezighoudt en voor de fixes, patches en updates zorgt. Dit kan leiden tot vertragingen in het oplossen van problemen en een lange zoektocht in gespecialiseerde fora of discussiegroepen om tot een oplossing te komen. Dat is te ondervangen door met een specialist in zee te gaan die alles voor je regelt alleen verdwijnt dan al snel het ""gratis CRM"" idee door de hoge consult kosten.

Voor kleinere bedrijven is gratis heel aantrekkelijk maar een out-of-the-box oplossing, in plaats van technologie waar een oplossing van gemaakt dient te worden, zorgt meestal voor een stuk minder gedoe en blijkt op de lange duur vaak een betere ROI te hebben.

Ook CRM Consultants heeft eigen applicaties ontwikkeld rond relatiebeheer, projectbeheer, Office integratie, tijdregistratie e.a.. Gratis, is dus geen probleem! Laten we het wel vooraf eens worden over een redelijke onderhoud fee per maand en professionele goede implementatie. Ook de aankoop van onze praktijkhulp operationele CRM zorgt voor snelle praktische implementatie zodat er dagelijks gebruik gemaakt wordt van het nieuwe proces ondersteunende software hulpmiddel.

Voor niets gaat immers alleen elke dag de zon op?

Bent concreet u opzoek naar een slim renderende, efficiŽnte en prettige manier van werken waarbij uw Relaties/Projecten centraal staan. Mail ons vandaag nog uw gegevens en maak uw vragen c.q. uw huidige manier van werken kenbaar. Wij nemen dan graag contact met u op voor het maken van een afspraak, kom gratis een kop koffie drinken.

Meer weten?

Neem contact op!

Support
 
CRM systeem
 
CRM Consultants B.V.: Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen, 024-7676006
Copyright-Disclaimer-Privacy statement
Deel: