CRM Groeipad
 
Data levering & onderzoek
 
Interim CRM specialist

Op zoek naar een specialist op interim basis? CRM beheerder, CRM manager, wij ontzorgen u graag.

CRM Groeipad

CRM Consultants fungeert als gesprekspartner voor ondernemers die het beste uit zichzelf en hun bedrijf willen halen en is dan ook de schakel tussen het idee en de uitvoering en tussen woorden en daden.

Van CRM Chaos ... naar CRM oplossing


Druk, druk, drukker.....

Kunt u als ondernemer de nieuwe technologie nog volgen? Sterker nog, hoe vertaalt u dit naar uw organisatie qua IT belasting, ondersteuning van uw bedrijfsprocessen en renderende / tevreden klanten? Vaak verzanden we in de waan van de dag en is een ieder verantwoordelijk om zijn/haar proces te managen.

Van Chaos...

Informatie en systemen staan in de praktijk vaak centraal per medewerker. Deze worden echter niet gedeeld en zijn hierdoor ontoegankelijk. Er ontstaat dus miscommunicatie.

Gevolg: ‘Uw relaties voelen zich geen klant’.

Naar ...Oplossing

Uw medewerkers die uw klanten bedienen staan centraal. Informatie en systemen worden relationeel ingezet, als hulpmiddel voor dagelijkse arbeidsondersteuning.

Resultaat: ‘Tevreden en renderende klanten’.

Veel ondernemers stellen zich maar zelden de vraag: wat is het doel inzake het opzetten van een relatiedatabase? Wat wil ik er nu en in de toekomst mee bereiken?

Onze visie op CRM

Klanten potentiële klanten, leads, leveranciers, dealers in één relationele database? Uw BackOffice (het bedrijfsproces, de financiële administratie) heeft sinds jaar en dag uw aandacht en is vaak optimaal geautomatiseerd. Waarom? Eenvoudig, Baas fiscus bepaald de norm! Maar hoe centraal staan hierbij uw relaties (c.q. klanten) en zet u deze database ook in voor marktbenadering? De economie, uw markt verandert en de concurrentie zit niet stil. Hoe kunt u zich blijvend onderscheiden? Stelt u zich weleens de vraag: ‘ken ik de medewerker die mijn klant bedient en wat doet hij /zij met Social Media’. Want hoe meet ‘u’ klantgerichtheid nu? Communicatie, Motivatie en Monitoring staan garant voor 'De juiste aanpak' bij de keuze, opzet en implementatie van operationele CRM binnen organisaties en besparen FTE’s.

Laat de passie voor uw product en/of dienst en inzet van CRM u leiden tot

  • lagere kosten,
  • beter markt inzicht,
  • meer tevreden c.q. trouwe klanten en
  • een meetbaar resultaat.

Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek bied onze website een goed beeld hoe wij organisaties kunnen ondersteunen van CRM interim advies, data levering tot levering en implementatie van een CRM systeem. Zet vandaag nog de stap om informatie en bedrijfsprocessen echt relationeel te maken van CRM Chaos ... naar CRM oplossing.

Support
 
CRM systeem
 
CRM Consultants B.V.: Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen, 024-7676006
Copyright-Disclaimer-Privacy statement
Deel: