CRM Groeipad
 
Data levering & onderzoek
 
Interim CRM specialist

Op zoek naar een specialist op interim basis? CRM beheerder, CRM manager, wij ontzorgen u graag.

Actuele data

Data optimalisatie binnen uw organisatie bied inzicht in uw markt en resulteert in meer omzet (klantwaarde). Tevens een belangrijke pijler ter voorbereiding op uw database marketing aanpak.

Het CRM systeem is binnen veel organisaties leidend wanneer het gaat om adressenbeheer.

80% van de operationele "CRM werkzaamheden" is uiteindelijk adressenbeheer. Het is raadzaam het adressenbeheer te centralisatie binnen uw organisatie.
Dit om straks zo snel mogelijk de gebruikers van het CRM systeem met de juiste adressen te laten werken (efficiënter werken = FTE optimalisatie).

Voordelen:

  • minder handelingen voor uw medewerkers (klant centraal stellen in plaats van data check);
  • minder retouren op uw mailing of (HTML) e-mailingen (besparing FTE, verzend en retourkosten);
  • door verfijnde segmentatie, een hogere respons en een beter campagne resultaat (uw markt doelgericht benaderen i.p.v. schieten met hagel)

Toegevoegde waarde van Data leveranciers

Er zijn veel aanbieders die data kunnen aanbieden en leveren tegen gemiddeld dezelfde prijsstelling met ieder een unieke opbouw om vergelijk lastig te maken. Echter er zijn weinig partijen die ook updates verzorgen op de database van de klant in relatie tot de marktdata en daarnaast putten uit de gehele BV Nederland (ca. 2 miljoen bedrijven).

Ook is het tegenwoordig mogelijk een directe koppeling te leggen middels uw CRM systeem naar de BV Nederland database. Een relatie die niet in uw database zit wordt dan direct online toegevoegd.

Database vervuiling gaat helaas snel, één jaar niet uw data optimaal beheren zal een vervuiling van 20% tot gevolg hebben.

Wij ondersteunen u graag bij Databeheer strategie, opschonen- , aankoop- c.q. verrijking van uw databestanden.

Meer weten?

Contact opnemen

Support
 
CRM systeem
 
CRM Consultants B.V.: Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen, 024-7676006
Copyright-Disclaimer-Privacy statement
Deel: